Microsoftin uusi AI-apuri Copilot saatavilla yritysasiakkaille 1.11. alkaen

Microsoftin uusi AI-apuri: Copilot

Microsoft on ilmoittanut uudesta tekoälyavustajastaan, Microsoft Copilotista, joka on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön työn tuottavuuden parantamiseksi. Copilot on kehitetty yhdistämään internetistä löytyvää tietoa, työhön liittyvää dataa sekä käyttäjän reaaliaikaista toimintaa tietokoneella, pitäen yksityisyyden ja tietoturvan etusijalla. Nämä uudet ominaisuudet on suunniteltu toimimaan saumattomasti yhteen, ja ovat saatavilla niin Windows 11:ssa, Microsoft 365:ssa kuin Edge-selaimessa Bingin kanssa. Copilot toimii omana sovelluksenaan tai ilmestyy käyttäjälle oikealla hiiren klikkauksella.

Copilotin käyttöönotto ja saatavuus

Copilotin ominaisuudet julkaistaan ensimmäisessä muodossaan osana ilmaista päivitystä Windows 11:een alkaen 26. syyskuuta, ja Bingissä, Edgessä sekä Microsoft 365 Copilotissa myöhemmin tänä syksynä. Tämän lisäksi Microsoft on jo ilmoittanut uusista kokeiluista ja työkaluista, jotka auttavat myös jatkossa vastaamaan ihmisten ja yritysten kehittyviin jokapäiväisiin tarpeisiin.

Haluatko oppia hyödyntämään tekoälyä omassa työssäsi?

Mentorsprintistä löydät suuren valikoiman videoita, joiden avulla voit oppia käyttämään tämän hetken suosituimpia tekoälytyökaluja.

Opi käyttämään mm. seuraavia palveluita: ChatGPT, Midjourney, Runway, Elevenlabs, BandLab ja HeyGen.

Koodilla KOKEILE30 saat ensimmäiset 30 päivää hintaan 9,90€.

Uudet ominaisuudet ja päivitykset Windows 11:ssa

Yli 150 uuden ominaisuuden myötä seuraava Windows 11 -päivitys onkin yksi Microsoftin kunnianhimoisimmista, tuoden Copilotin ja uudet tekoälyllä voimistetut kokemukset sovelluksiin kuten Paint, Photos ja Clipchamp suoraan Windows PC:lle. Bing lisää tuen OpenAI:n uusimmalle DALL.E 3 -mallille ja tarjoaa entistä kohdennetumpia vastauksia perustuen käyttäjän hakuhistoriaan, uuden tekoälyllä voimistetun ostokokemuksen sekä päivityksiä Bing Chat Enterpriseen, tehden siitä entistä mobiilimman ja visuaalisemman.

Microsoft 365 Copilot yritysasiakkaille

Microsoft 365 Copilot tulee yleisesti saataville yritysasiakkaille 1. marraskuuta 2023, yhdessä Microsoft 365 Chatin kanssa. Lisäksi Microsoft on kehittänyt uusia Surface-laitteita, jotka tuovat kaikki nämä tekoälykokemukset saumattomasti eloon, ja ovat ennakkotilattavissa lokakuun alusta alkaen.

Lähde: blogs.microsoft.com/blog/

Scroll to Top