Uusi ominaisuus ChatGPT:ssä: Keskustele tekoälysi kanssa

OpenAI on tuonut ChatGPT-tekoälyalustalleen uusia, mielenkiintoisia ominaisuuksia, jotka mahdollistavat entistä monipuolisemman vuorovaikutuksen. Nyt voit nimittäin kommunikoida ChatGPT:n kanssa myös puheen avulla ja näyttää sille kuvia, jolloin se voi auttaa sinua entistä tehokkaammin.

Ääniominaisuudet: Puhu ChatGPT:n kanssa

ChatGPT voi nyt siis sekä ”kuulla” että ”puhua”. Uusi ääniominaisuus antaa käyttäjille mahdollisuuden esittää kysymyksiä ja saada vastauksia käyttämällä puhetta. Voit pyytää ChatGPT:tä esimerkiksi kertomaan iltasadun, auttamaan tehtävässä tai keskustelemaan kanssasi erilaisista aiheista.

Käyttääksesi ääniominaisuutta, mene asetuksiin ja valitse ”Uudet ominaisuudet” (New Features). Siellä voit ottaa käyttöön äänikeskustelut. Voit myös valita viidestä eri äänivaihtoehdosta sen, joka miellyttää sinua eniten. Ääniominaisuus on aluksi saatavilla vain ChatGPT Plus- ja Enterprise-käyttäjille, mutta OpenAI suunnittelee laajentavansa pääsyä ominaisuuteen pian myös muille käyttäjille.

Näytä ChatGPT:lle kuvia

Kuvien lähetysominaisuuden avulla voit näyttää ChatGPT:lle kuvia ja saada apua niiden sisältöön liittyen. Voit esimerkiksi lähettää kuvan kasvista ja kysyä, mikä kasvi on kyseessä, tai näyttää matemaattisen ongelman ja pyytää apua sen ratkaisemisessa. Käyttääksesi tätä ominaisuutta, napauta vain kuvapainiketta chat-rajapinnassa ja lataa kuva keskusteluun.

Haluatko oppia hyödyntämään tekoälyä omassa työssäsi?

Mentorsprintistä löydät suuren valikoiman videoita, joiden avulla voit oppia käyttämään tämän hetken suosituimpia tekoälytyökaluja.

Opi käyttämään mm. seuraavia palveluita: ChatGPT, Midjourney, Runway, Elevenlabs, BandLab ja HeyGen.

Koodilla KOKEILE30 saat ensimmäiset 30 päivää hintaan 9,90€.

Bing Chat: Ilmainen vaihtoehto

Jos et ole vielä ChatGPT Plus -käyttäjä mutta haluaisit kokeilla näitä ominaisuuksia, Bing Chat tarjoaa tuen sekä kuva- että ääniominaisuuksille ja on täysin ilmainen käyttää.

ChatGPT:n kehitys ja tulevaisuus

Näiden uusien ominaisuuksien lisäksi ChatGPT tukee jo nyt useita kieliä ja mahdollistaa rajapinnan yhdistämisen suoraan internettiin tarjotakseen mahdollisimman ajantasaista ja luotettavaa tietoa. OpenAI on myös julkaissut ChatGPT:n mobiilisovelluksen sekä iOS- että Android-laitteille, mikä tekee siitä entistäkin saavutettavamman työkalun käyttäjilleen.

Scroll to Top