Tome Arvostelu: Uudenlaiseen tarinankerrontaan työelämässä?

Tome avaa oven uudenlaiseen tarinankerrontaan työelämässä. Tämä innovatiivinen työkalu tarjoaa monipuolisen alustan luoda visuaalisia, interaktiivisia tarinoita liittyen strategiaan, suunnitteluun, dataan tai henkilökohtaisiin viesteihin. 

Digitaalinen formaatti mahdollistaa tarinoiden vaivattoman jakamisen tiimin tai yleisön kanssa verkossa. Mutta millaisia mahdollisuuksia Tome todella tarjoaa? 

Syvennytään tarkemmin tähän työkaluun ja sen käyttömahdollisuuksiin tässä arvostelussa.

Mikä on Tome?

Tome on monipuolinen tekoälysovellus, joka tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden luoda ja jakaa interaktiivisia tarinoita ja esityksiä työympäristössä. Sovellus mahdollistaa tarinoiden rakentamisen eri aiheista, kuten strategiasta ja suunnittelusta aina henkilökohtaisiin viesteihin asti. 

Sen avulla käyttäjät voivat yhdistää erilaisia sisältöjä, kuten live upotuksia, prototyyppejä ja 3D-mallinnuksia, saumattomasti luodakseen vaikuttavia tarinoita. Tome tarjoaa intuitiivisen käyttöliittymän, jossa sisällön luominen on helppoa ja nopeaa. 

Käyttäjät voivat hyödyntää vetämällä ja pudottamalla -toimintoa sekä monipuolisia muokkaustyökaluja keskittyen samalla itse ideoiden kehittämiseen. Lisäksi Tome mahdollistaa tarinoiden jakamisen tiimin tai yleisön kanssa verkossa vaivattomasti, mikä tekee siitä tehokkaan työkalun niin sisäisen viestinnän kuin ulkoisten esitystenkin toteuttamiseen.

Mitkä ovat Tome:n 5 hyötyä käyttäjälle?

 • Monipuolisuus sisällön luomisessa: Tome tarjoaa laajan valikoiman työkaluja ja ominaisuuksia, jotka mahdollistavat monipuolisen sisällön luomisen. Voit yhdistää erilaisia elementtejä, kuten tekstiä, kuvia, videoita ja interaktiivisia elementtejä, luoden näin vaikuttavia tarinoita ja esityksiä.
 • Helppokäyttöisyys: Tomen intuitiivinen käyttöliittymä tekee sisällön luomisesta ja muokkaamisesta helppoa ja nopeaa. Vetämällä ja pudottamalla -toiminto sekä selkeät muokkaustyökalut tekevät työskentelystä sujuvaa ja vaivatonta.
 • Jakamisen helppous: Tome mahdollistaa tarinoiden ja esitysten jakamisen tiimin tai yleisön kanssa verkossa helposti. Voit jakaa luomasi tarinan suoraan sovelluksen kautta tai käyttää jakamislinkkiä.
 • Interaktiivisuus ja sitouttavuus: Tome:n avulla voit luoda interaktiivisia tarinoita ja esityksiä, jotka sitouttavat ja kiinnostavat yleisöäsi. Interaktiiviset elementit, kuten kyselyt, äänestyslomakkeet ja upotetut mediatiedostot, tekevät sisällöstä elävämpää ja osallistavampaa.
 • Aikaa säästävä ratkaisu: Tome tarjoaa tehokkaan ja aikaa säästävän tavan luoda ja jakaa tarinoita ja esityksiä työympäristössä. Sen avulla voit nopeasti rakentaa vaikuttavia sisältöjä ilman pitkiä valmisteluaikoja.

Kenelle Tome soveltuu?

1. Kirjoittajat

Tome on erinomainen työkalu kirjoittajille ja käsikirjoittajille, jotka haluavat luoda visuaalisesti vaikuttavia tarinoita ja kertomuksia. Sen avulla voit yhdistää tekstiä, kuvia ja multimediaelementtejä luoden näin dynaamisia ja immersiivisiä tarinoita. Kirjoittajat voivat hyödyntää Tomen monipuolisia ominaisuuksia luodakseen tarinoita, jotka herättävät lukijoiden kiinnostuksen ja osallistumisen.

2. Markkinointi- ja viestintäammattilaiset

Tome tarjoaa markkinointi- ja viestintäammattilaisille tehokkaan työkalun luoda ja jakaa vaikuttavia tarinoita ja esityksiä. Sen avulla voit rakentaa markkinointikampanjoita, esitellä tuotteita ja palveluita sekä viestiä yrityksen tarinaa ja arvoja selkeästi ja vaikuttavasti. Markkinointi- ja viestintäammattilaiset voivat hyödyntää Tomen monipuolisia ominaisuuksia luodakseen sisältöä, joka herättää huomiota ja saa aikaan toivottuja toimia.

3. Opettajat ja kouluttajat

Tome tarjoaa opettajille ja kouluttajille välineen luoda interaktiivisia oppimateriaaleja ja esityksiä. Sen avulla voit esitellä oppimissisältöjä mielenkiintoisella ja osallistavalla tavalla, joka motivoi oppilaita ja lisää oppimisen tehokkuutta. Opettajat ja kouluttajat voivat hyödyntää Tomen monipuolisia ominaisuuksia luodakseen opetusmateriaaleja, jotka innostavat ja sitouttavat oppilaita eri aihealueilla.

4. Yrittäjät

Tome sopii erinomaisesti yrittäjille, jotka haluavat esitellä liikeideoitaan ja yrityksensä tarinaa selkeästi ja vaikuttavasti. Sen avulla voit luoda liikeideoita esitteleviä tarinoita ja esityksiä, jotka herättävät sijoittajien ja asiakkaiden kiinnostuksen. Yrittäjät voivat hyödyntää Tomen monipuolisia ominaisuuksia luodakseen vaikuttavaa sisältöä, joka auttaa heitä erottumaan kilpailijoista ja saavuttamaan tavoitteensa.

Tome:n 5 pää-ominaisuutta

1. Interaktiivinen tarinankerronta

Tome mahdollistaa interaktiivisen tarinankerronnan luomisen eri aiheista. Sen avulla voit lisätä tarinoihin kyselyitä, äänestyksiä, upotettuja videoita ja muita interaktiivisia elementtejä, jotka sitouttavat ja osallistavat yleisöäsi.

2. Monipuoliset sisältötyypit

Tome tarjoaa laajan valikoiman sisältötyyppejä, joita voit käyttää tarinoidesi ja esitystesi rakentamiseen. Voit yhdistellä tekstiä, kuvia, videoita, animaatioita ja paljon muuta luodaksesi monipuolisia ja vaikuttavia sisältöjä.

3. Helppokäyttöinen käyttöliittymä

Tome:n käyttöliittymä on suunniteltu intuitiiviseksi ja helppokäyttöiseksi. Voit luoda ja muokata sisältöjä helposti vetämällä ja pudottamalla eri elementtejä sekä hyödyntämällä monipuolisia muokkaustyökaluja.

4. Jakamisen helppous

Tome mahdollistaa luomiesi tarinoiden ja esitysten jakamisen helposti tiimin tai yleisön kanssa. Voit jakaa sisällöt suoraan sovelluksen kautta tai käyttää jakamislinkkiä esimerkiksi sähköpostitse tai sosiaalisen median kanavissa.

5. Reaaliaikainen yhteistyö

Tome:ssa voit työskennellä yhdessä tiimin kanssa reaaliaikaisesti. Voit kutsua muita käyttäjiä mukaan projektisi ja työskennellä yhdessä saman sisällön parissa, mikä tehostaa yhteistyötä ja lisää tuottavuutta.

Tome:n hinta

Tome:lla on kolme eri hintaryhmää, Basic, Professional, ja Enterprise.

Ilmaisella versiolla pääset kokeilemaan tekoälyä Tome:n alustalla.

Basic

Hinta: $0 per kuukausi

Sisältää:

 • Manuaalinen muokkaus
 • Mallien selaaminen
 • Rajaton jakaminen
 • Ei sisällä tekoälyominaisuuksia

Professional

Hinta: $20 per kuukausi

Sisältää kaiken Basicissa, lisäksi:

 • Tekoälyn luonti- ja suunnittelutyökalut
 • Osallistumisanalytiikka
 • Mukautettu brändäys
 • Yli 100 mallin käyttö
 • Vienti PDF-muodossa

Enterprise

Räätälöity hinta

Sisältää kaiken Professionalissa, lisäksi:

 • Tekoälytutkimus ja personointi
 • Mukautettu tekoälyn tulostusviritys
 • Mukautetut tietointegraatiot
 • Yrityksen mallien tuonti
 • Whiteglove-asennus ja tuki

Tome Arvostelu: Yhteenveto

Yhteenvetona voidaan todeta, että Tome on tehokas työkalu, joka sopii monenlaisille käyttäjille, olivatpa he sitten kirjoittajia, markkinoijia, opettajia tai yrittäjiä. Tome on vakuuttava työkalu tarinankerrontaan ja esitysten luomiseen, joka tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia ja helppokäyttöisen käyttöliittymän. Sen avulla käyttäjät voivat luoda interaktiivisia tarinoita eri aiheista ja jakaa niitä vaivattomasti tiimin tai yleisön kanssa.

Scroll to Top