Kokeile tekoälyä (2024 huhtikuu) – 10 sovellusta kokeilujaksolla

Tekoäly on siirtymässä nopeasti abstraktista käsitteestä konkreettiseksi osaksi arkipäiväistä elämäämme.

Yhä useammat sovellukset hyödyntävät tekoälyä tarjotakseen käyttäjilleen ainutlaatuisia ja älykkäitä kokemuksia. Olitpa sitten utelias kokeilemaan tekoälyä ensimmäistä kertaa tai etsit jo uusia innovatiivisia sovelluksia, tässä artikkelissa esittelemme joitakin parhaista kokeilua tarjoavista sovelluksista.

Jos olet kiinnostunut maksullisista työkaluista, tutustuthan meidän toiseen artikkeliin tekoälysovelluksista.

Kokeile tekoälyä – 10 sovellusta, joissa on kokeilujakso tai ne on ilmaisia

1. Jasper.ai

Jasper.ai on tekoälypohjainen kirjoitusavustaja, joka auttaa luomaan korkealaatuista sisältöä nopeasti ja helposti. Se tarjoaa monipuolisia työkaluja kirjoittamiseen, kuten avainsanojen ehdotuksia, otsikoiden luomista ja sisällön parantamista. Jasper.ai:lla on ilmaisia kokeilujaksoja, jotka mahdollistavat käyttäjilleen tutustumisen sen ominaisuuksiin ennen kuin he sitoutuvat maksulliseen tilaukseen.

2. Asana

Asana on projektinhallintasovellus, joka helpottaa tiimien yhteistyötä ja tehtävien hallintaa. Sen avulla voit luoda tehtävälistoja, aikatauluja, jakaa tiedostoja ja kommunikoida tiimisi kanssa reaaliajassa. Asanalla on ilmainen perusversio, joka tarjoaa rajoitetun määrän ominaisuuksia, sekä maksullisia tilauksia, joissa on lisäominaisuuksia ja laajempi tiimin hallinta.

3. Writesonic

Writesonic on tekoälypohjainen kirjoitussovellus, joka auttaa luomaan sisältöä markkinointiin, mainontaan ja muuhun viestintään. Se generoi tekstiä eri tarkoituksiin, kuten mainoskampanjoihin, verkkosivujen sisältöihin ja sosiaalisen median viesteihin. Writesonic tarjoaa ilmaisen kokeilujakson, jonka avulla käyttäjät voivat kokeilla sen toimintoja ennen tilauksen tekemistä.

4. Scalenut

Scalenut on tekoälypohjainen skaalautuva tuotantoalusta, joka auttaa organisaatioita automatisoimaan ja optimoimaan prosessejaan. Se tarjoaa ratkaisuja tuotantoon, markkinointiin ja asiakaspalveluun, jotka perustuvat tekoälyyn ja koneoppimiseen. Scalenuit tarjoaa ilmaisen kokeilujakson, jonka avulla käyttäjät voivat testata sen ominaisuuksia ja integrointimahdollisuuksia.

5. Shutterstock

Shutterstock on kuvapankki, joka tarjoaa laajan valikoiman valokuvia, vektoreita, grafiikkaa ja videoita käyttöön markkinointiin, mainontaan ja suunnitteluun. Sen tekoälypohjaiset työkalut auttavat käyttäjiä löytämään sopivia kuvia nopeasti ja helposti. Shutterstockilla on ilmaisia kokeilujaksoja, jotka mahdollistavat käyttäjien tutustumisen sen sisältöihin ennen tilauksen tekemistä.

6. HeyGen

HeyGen on tekoälypohjainen podcast-generaattori, joka luo automaattisesti podcast-jaksoja halutuista aiheista ja sisältöideoista. Se käyttää koneoppimista ja luonnollisen kielen käsittelyä luodakseen laadukasta ja mukaansatempaavaa podcast-sisältöä. HeyGen tarjoaa ilmaisen kokeilujakson, jonka avulla käyttäjät voivat testata sen ominaisuuksia ja luoda podcast-jaksoja.

7. ChatGPT

ChatGPT on OpenAI:n kehittämä tekoälyavustaja, joka tarjoaa luonnollista ja älykästä keskustelua eri aiheista. Se voi auttaa vastaamaan kysymyksiin, luomaan sisältöä, tarjoamaan suosituksia ja paljon muuta. ChatGPT:llä ei ole erillistä ilmaista kokeilujaksoa, mutta sitä voi käyttää rajallisesti OpenAI:n ilmaisen API:n kautta.

8. Anyword

Anyword on tekoälypohjainen markkinointitekstien optimointialusta, joka auttaa parantamaan mainosten tehokkuutta ja ROI:ta. Se analysoi mainostekstejä ja ehdottaa parannuksia, jotka perustuvat tekoälyn oppimiin malleihin ja markkinointidatan analyysiin. Anyword tarjoaa ilmaisen kokeilujakson, jonka avulla käyttäjät voivat testata sen ominaisuuksia ja nähdä tuloksia.

9. Dall-E

Dall-E on OpenAI:n kehittämä tekoälymalli, joka luo luovia ja omaperäisiä kuvia tekstikuvauksien perusteella. Se käyttää syvää oppimista ja generatiivista konseptiverkkoa tuottamaan visuaalista sisältöä erilaisiin tarkoituksiin. Dall-Eä ei ole saatavilla erillisenä sovelluksena, mutta sitä voi käyttää rajallisesti OpenAI:n API:n kautta.

10. NotionAI

NotionAI on tekoälypohjainen työkalu, joka integroituu Notionin kanssa ja tarjoaa lisäominaisuuksia tiedonhallintaan ja organisaatioon. Se voi auttaa tunnistamaan, järjestämään ja analysoimaan tietoa tehokkaammin sekä tarjoaa suosituksia ja parannusehdotuksia työnkulkuun. NotionAI:lla ei ole erillistä ilmaista kokeilujaksoa, mutta sitä voi kokeilla Notionin ominaisuutena osana sen käyttöä.

Miksi kokeilla tekoälyä? Tekoälyn viisi hyötyä

Kokeilemalla tekoälyä voi saavuttaa monia etuja ja hyötyjä, jotka vaikuttavat sekä henkilökohtaiseen että ammatilliseen elämään. Tässä on viisi merkittävää hyötyä, jotka kannustavat kokeilemaan tekoälyä:

  1. Tehokkuus ja tuottavuus: Tekoälyn avulla voidaan automatisoida monia rutiinitöitä ja prosesseja, mikä vapauttaa aikaa ja resursseja tärkeämpiin tehtäviin. Tekoälypohjaiset työkalut voivat suorittaa tehtäviä nopeammin ja tarkemmin kuin ihmiskäyttäjät, mikä parantaa työn tehokkuutta ja tuottavuutta.
  2. Henkilökohtainen avustaminen: Tekoälyavustajat, kuten virtuaaliassistentit ja chatbotit, voivat tarjota henkilökohtaista apua erilaisissa tehtävissä ja päätöksenteossa. Ne voivat auttaa organisoimaan aikatauluja, muistuttamaan tärkeistä tapahtumista, vastaamaan kysymyksiin ja jopa tarjoamaan suosituksia ja neuvoja monissa eri tilanteissa.
  3. Tietojen analysointi ja päätöksenteko: Tekoälyllä on kyky analysoida suuria tietomääriä ja tunnistaa niihin liittyviä kuvioita ja trendejä. Tämä mahdollistaa paremman päätöksenteon ja ennustamisen eri aloilla, kuten liiketoiminnassa, terveydenhuollossa ja markkinoinnissa.
  4. Personoidut kokemukset: Tekoälypohjaiset sovellukset voivat tarjota personoituja kokemuksia käyttäjilleen ottamalla huomioon heidän mieltymyksensä, käyttäytymisensä ja aiemmat toimet. Tämä voi sisältää suosituksia tuotteista ja palveluista, räätälöityjä sisältöjä ja yksilöllistä asiakaspalvelua.
  5. Innovaatio ja kehitys: Tekoälyllä on valtava potentiaali luoda uusia mahdollisuuksia ja kehittää innovatiivisia ratkaisuja monenlaisiin haasteisiin. Se voi auttaa löytämään uusia liiketoimintamalleja, parantamaan tuotteiden ja palveluiden laatua sekä edistämään tieteellistä tutkimusta ja kehitystä.

Nämä hyödyt osoittavat, että tekoälyn kokeileminen voi olla kannattavaa ja antoisaa sekä yksilölle että organisaatiolle. Se voi parantaa tehokkuutta, lisätä innovaatiota ja tukea parempaa päätöksentekoa monilla eri aloilla.

Yhteenveto

Artikkelissa esiteltiin kymmenen tekoälypohjaista sovellusta, joita lukijat voivat kokeilla ilmaisella kokeilujaksolla. Sovellukset tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia eri aloilla ja voivat auttaa parantamaan tuottavuutta, luovuutta ja oppimista. Jokaisesta sovelluksesta annettiin lyhyt kuvaus, sen käyttötarkoitus sekä tieto siitä, onko sovelluksella ilmainen kokeilujakso.

Scroll to Top