ElevenLabs Arvostelu: Äänigeneraattori tekoälysovellus

Tervetuloa tutustumaan ElevenLabs tekoälysovellukseen, joka on teksti-puhe- ja tekoäly äänigeneraattori, joka avaa oven realististen synteettisten äänien luomiseen useilla kielillä ja äänenpainoilla. 

Tässä artikkelissa pureudumme ElevenLabsin parhaisiin ominaisuuksiin, arvioimme sen sopivuutta erilaisille käyttäjille ja paneudumme hintaan suhteessa tarjottuun arvoon. 

Valmistaudu tutkimaan, miten tämä innovatiivinen työkalu voi tehdä äänituotannosta entistäkin helpompaa ja monipuolisempaa!

Mikä on ElevenLabs?

ElevenLabs on kehittynyt teksti-puhe- ja tekoälyäänigeneraattori, joka hyödyntää generatiivista tekoälyä luodakseen uskottavia synteettisiä ääniä eri kielillä ja äänenpainoilla. Sovellus tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden kloonata olemassa olevia ääniä tai luoda kokonaan uusia ääniä intuitiivisen käyttöliittymän avulla. 

Keskeisiä toimintoja ovat tarkat säätökontrollit, tekstilukija muuntamaan tekstiä luonnolliseksi puheeksi sekä työkalut äänikirjojen tuottamiseen. ElevenLabs on rakennettu syvällisen oppimisen tutkimuksen pohjalta, mikä mahdollistaa edistyneen tekoälypohjaisen puheen synteesin. 

Käyttäjät voivat siis luottaa sovelluksen tarjoamaan laadukkaita ääniratkaisuja erilaisiin tarkoituksiin, kuten podcasteihin, äänikirjoihin ja muuhun äänituotantoon.

ElevenLabs mahdollistaa tekoälyn kokeilun ilmaisen version avulla.

Mitkä ovat ElevenLabs:in 5 hyötyä?

ElevenLabs tarjoaa 5 hyötyä käyttäjilleen:

 • Realistiset äänet helposti: ElevenLabs tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden luoda uskottavia ja realistisia ääniä helposti ja nopeasti. Riippumatta siitä, tarvitsetko ääniä podcastiin, mainoksiin tai koulutusvideoihin, sovellus tekee äänenluonnista vaivatonta ja tehokasta.
 • Monipuolisuus ääniratkaisuissa: Sovelluksen avulla voit luoda ääniä monilla eri kielillä ja äänenpainoilla, mikä tekee siitä monipuolisen työkalun erilaisten projektiensa äänitarpeisiin. Olipa kyseessä sitten kansainvälinen markkinointikampanja tai monikielinen opetusmateriaali, ElevenLabs vastaa tarpeisiisi.
 • Tarkat säätökontrollit: Käyttäjät voivat hienosäätää ääniä tarkasti sovelluksen tarjoamien säätökontrollien avulla. Tämä mahdollistaa äänen täydellisen muokkaamisen halutunlaiseksi ja varmistaa, että lopputulos on juuri sellainen kuin haluat.
 • Tekstistä puheeksi vaivattomasti: ElevenLabsin tekstilukija muuntaa kirjoitetun tekstin luonnolliseksi puheeksi käden käänteessä. Tämä on erityisen hyödyllistä esimerkiksi audiokirjojen tuotannossa tai verkkosivujen saavutettavuuden parantamisessa.
 • Edistynyt tekoälyperustainen synthesis: Sovellus perustuu syvällisen oppimisen tutkimukseen, mikä takaa äänten korkean laadun ja monipuolisuuden. ElevenLabsin kehittynyt tekoäly takaa, että luomasi äänet ovat realistisia ja ammattimaisia jokaisella käyttökerralla.

Kenelle ElevenLabs soveltuu?

1. Podcastin tuottajat ja julkaisijat

ElevenLabs tarjoaa podcastin tuottajille ja julkaisijoille mahdollisuuden luoda korkealaatuisia ääniä helposti ja tehokkaasti. Podcastin tuottaminen vaatii usein erilaisten äänitehosteiden ja ääninäyttelijöiden käyttöä, ja ElevenLabs mahdollistaa näiden luomisen ilman kalliita studiokustannuksia. Tuottajat voivat hyödyntää sovellusta luodakseen ammattimaisen oloisia äänimaisemia ja sitouttavaa sisältöä, mikä parantaa podcastinsa laatua ja houkuttelevuutta kuulijoille.

2. Markkinointiammattilaiset

Markkinointiammattilaisille ElevenLabs tarjoaa mahdollisuuden luoda vaikuttavia äänimainoksia ja markkinointiviestejä helposti ja nopeasti. Äänen voimakas käyttö markkinoinnissa on osoittautunut erittäin tehokkaaksi keinoksi herättää tunteita ja luoda vahvoja brändiyhteyksiä. ElevenLabsin avulla markkinointiammattilaiset voivat luoda mukaansatempaavia äänimainoksia ja brändiviestejä, jotka erottuvat kilpailijoista ja puhuttelevat kohdeyleisöä tehokkaasti.

3. Koulutus- ja koulutusalan asiantuntijat

Koulutus- ja koulutusalan asiantuntijoille ElevenLabs tarjoaa mahdollisuuden luoda opetusmateriaalia ja koulutusvideoita, joissa ääni on keskeisessä roolissa. Laadukas ääni lisää opetusmateriaalin houkuttelevuutta ja auttaa sitouttamaan oppijat paremmin. ElevenLabsin avulla kouluttajat voivat luoda selkeitä ja ammattimaisia ääniraitoja, jotka tehostavat oppimiskokemusta ja auttavat oppilaita ymmärtämään ja muistamaan opetetun materiaalin paremmin.

ElevenLabsin 5 pää-ominaisuutta

1. Teksti-puhe ominaisuus

ElevenLabsin teksti-puhe ominaisuus mahdollistaa kirjoitetun tekstin muuttamisen luonnolliseksi ja eläväksi puheeksi. Voit tuoda mukaansatempaavan äänimaailman projekteihisi helposti ja nopeasti, olipa kyse sitten äänikirjoista, podcasteista tai mainoksista.

2. VoiceLab ominaisuus

VoiceLab-ominaisuus antaa sinulle mahdollisuuden suunnitella täysin uusia synteettisiä ääniä alusta alkaen. Voit kloonata oman äänesi tai jonkun toisen, jolla on lupa äänensä käyttöön. Näin luotujen äänien käyttöoikeus on vain sinulla.

3. Dubbing Suomenkielisellä tuella

ElevenLabsin dubbausominaisuus tukee nyt myös Suomea. Voit kääntää sisältöäsi 29 kielelle sekunneissa äänikäännöksen, puhujantunnistuksen ja äänidubbausominaisuuden avulla.

4. Projekti-sivu

Projekti-sivu tarjoaa kätevän tavan hallita kaikkia äänituotantoprojektejasi yhdessä paikassa. Voit helposti organisoida, muokata ja jakaa projektejasi kollegoidesi kanssa.

5. Ilmainen kokeilujakso

ElevenLabs tarjoaa ilmaisen kokeilujakson, joka antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla kaikkia sen ominaisuuksia riskittömästi ennen sitoutumista. Näin voit varmistua siitä, että sovellus vastaa tarpeitasi ennen kuin teet päätöksen sen käytöstä.

ElevenLabs Hinta

ElevenLabs tarjoaa viisi eri hinnoitteluvaihtoehtoa:

Ilmainen

 • 0 dollaria/ikuisesti
 • Yksilöille, jotka haluavat kokeilla kehittyneintä tekoäänitekniikkaa.

Starter

 • 5 dollaria/kuukausi (ensimmäinen kuukausi 1 dollari)
 • Harrastajille, jotka luovat projekteja tekoääniin liittyen.

Creator

 • 22 dollaria/kuukausi (ensimmäinen kuukausi 50% alennuksella)
 • Luo laadukasta sisältöä globaalille yleisölle.

Pro

 • 99 dollaria/kuukausi
 • Sisällöntuottajille ja tiimeille, jotka laajentavat sisällöntuotantoaan.

Scale

 • 330 dollaria/kuukausi
 • Kasvaville julkaisijoille ja yrityksille, joilla on suuremmat alennukset.

ElevenLabs arvostelu: Yhteenveto

Kokonaisuudessaan ElevenLabs tarjoaa vakuuttavan valikoiman ominaisuuksia ja työkaluja äänituotantoon ja tekoääniin liittyviin projekteihin. 

Sovellus mahdollistaa realististen äänien luomisen helposti ja nopeasti, tarjoten samalla monipuolisia vaihtoehtoja erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Scroll to Top