Opi käyttämään tekoälyä työssäsi

Opi käyttämään suosituimpia tekoälyjä markkinoinnissa ja myynnissä Mentorsprintin verkkokoulutusten avulla.

Katso opetusvideoita oman tahtisi mukaan ja osallistu kuukausittaisiin live-koulutuksiin – vain 29.90€ kuussa.

Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Mentorsprintin kouluttaja Mikael Hugg palvelun sisältöä havainnoivassa kuvassa

[wp-video-popup video=”https://youtu.be/b23xdKnrlhI”]

Mentorsprint

Opi tekoälyä nopeammin sprinteissä

Mentorsprint on suomenkielinen tekoälyoppimisen striimauspalvelu, joka tarjoaa sekä livenä pidettäviä verkkokoulutuksia että milloin tahansa katsottavia 15-60 minuutin koulutussprinttejä.

Koulutustemme avulla opit, kuinka ChatGPT:tä, Midjourneyta ja muita tämän hetken suosituimpia tekoälyjä voi käyttää työsi tuottavuuden parantamisessa.

Uutta sisältöä joka viikko

Lisäämme palveluumme uutta koulutusmateriaalia viikottain. Käyttäjänä sinulla on rajaton pääsy kaikkeen materiaaliimme live-koulutuksista striimattaviin videosprintteihin.

Opi ja omaksu nopeammin

Olemme suunnitelleet koulutuksemme 15-30 minuutin sprinteiksi, joiden avulla omaksut uutta sopivissa osissa. Live-verkkokoulutuksissa voit tehdä kysymyksiä myös suoraan mentorillesi.

Tekoäly tehostaa työtäsi

Kun opit soveltamaan erilaisia tekoälytyökaluja, työstäsi ei tule pelkästään tehokkaampaa, vaan myös palkitsevampaa ja nautinnollisempaa.

Striimaa kun sinulle sopii

Missasitko live-koulutuksen? Ei ongelmaa. Katso se ja kaikki muutkin sprintit kun sinulle sopii. Kuukausikäyttäjänä sinulla on rajaton pääsy kaikkeen sisältöön.

Sprinttaa itsesi tiedon lähteelle näillä 3 askeleella

Askel 1 –
Luo tili

Ota askel kohti tekoälyn ihmeellistä maailmaa ja luo itsellesi tili Mentorsprinttiin. Tilin luominen vie vain muutaman minuutin. Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.

Askel 2 – Katso sprinttejä

Tutustu videosprintteihimme ja aloita katselu. Palvelussamme voit oppia käyttämään kymmeniä eri tekoälytyökaluja yhdellä edullisella kk-hinnalla.

Askel 3 – Opi myös livenä

Mentorsprintillä suosituimpia ovat kuukausittain livenä pidettävät verkkokoulutussprinttimme. Niissä kouluttava mentori opettaa osallistujia reaaliaikaisesti ja vastaa kysymyksiisi.

Hinnoittelu

Rajaton pääsy koulutuksiin 29.90 €:lla kuussa

Koska haluamme tehdä suomalaisista maailman parhaita tekoälyn käyttäjiä, loimme niin houkuttelevan hinnoittelumallin, ettei sitä yksinkertaisesti voi ohittaa. 29.90€:lla kuukaudessa saat ilmoittautua niin moneen live-verkkokoulutukseen kuin haluat ja katsoa niin monta striimattavaa koulutussprinttiä kuin jaksat.

Valmistaudu hyppäämään tekoälymaailman syvään päätyyn ja luo tilisi jo tänään!

Yritykset, freelancerit ja yksityishenkilöt

29.90€/kk

1 käyttäjätili

Vain 29.00€:lla kuussa saat rajattoman pääsyn niin striimattaviin sprintteihimme kuin livekoulutuksiimme. Tämä on ehdottomasti paras tapa oppia soveltamaan tekoälyä työssäsi.

Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Oppilaitokset, järjestöt ja organisaatiot

<19.90€/kk

5 tai useampi käyttäjätiliä

Oletko kiinnostunut hankkimaan 5 tai useamman käyttäjätilin? Pyydä tarjous ja myyntitiimimme laskee sinulle tarpeillesi sopivan hinnan. Tarjoamme sekä kuukausi- että vuositilausmahdollisuuden.

Älä osta sikaa säkissä – katso miltä sprinttimme näyttävät

Minkälaisia koulutuksemme ovat? Tutustu siihen, minkälaista sisältöä löydät Mentorsprint-palvelustamme.

Tulevat live -verkkokoulutuksemme

Näistä aiheista puhumme seuraavaksi

Tekoälyn kiinnostavimmat työkalut

Mitkä ovat tämän hetken kiinnostavimmat AI-työkalut?

PE 24.11.2023 KLO 9-10:30

Tekoälyjen palveluita syntyy kuin sieniä sateella, mutta mitkä näistä ovat jyviä ja mitkä akanoita? Tässä sprintissä tutustumme monipuolisesti tämän hetken mullistavimpiin tekoälytyökaluihin.

Tekoäly markkinoinnissa

Kuinka käyttää tekoälyä markkinoinnissa + Q&A

PE 20.12.2023 KLO 9-10:30

Markkinointi on alue, jossa tekoälytyökalut voidaan ottaa hyötykäyttöön erittäin matalalla kynnyksellä. Tule kuulemaan käytännön vinkit!

Käytä tekoälyä B2B-myynnissä

Kuinka käyttää tekoälyä B2B-myynnissä + Q&A

PE 26.01.2024 KLO 9-10:30

Tekoäly mullistaa etenkin B2B-myyntiä, ja tässä sprintissä tutustutaan tämän hetken mielenkiintoisimpiin myynnin tekoälyratkaisuihin.

Käyttäjämme antoivat laadun keskiarvoksi 4,7/5

Viimeisimmän mittauksen mukaan saimme koulutustemme laadusta huikean 4,7/5 arvosanan. Lue alta muutama palaute käyttäjiltämme.

Todella hyvä ja informatiivinen koulutus! Itsekseen on ollut todella vaikea päästä tekoälyn maailmaan kunnolla kiinni, eikä oikein tiedä mistä aloittaa varsinkin, kun tulee miljoona uutta termiä. Sai tosi paljon paremman kokonaiskuvan tämän avulla eri softista sekä siitä, miten niistä saa parhaan hyödyn irti tehokkaasti

Elsa, markkinoinnin ammattilainen

Tekoäly ja etenkin ChatGPT on nyt ollut paljonkin esillä, mutta en ole oikein tiennyt mistä aloittaa oma oppimisen polku. Kun sitten tämä tuli eteen, niin jotenkin tuntui että nyt kolahti. Kuukausitilausmalli on myös todella jees ja nyt onkin vaikea kuvitella, että enää ostaisin yksittäisiä koulutuksia keneltäkään.

Joni, töissä myynnin parissa

Vaikka palvelu onkin vielä aika alussa ja hirveästi ei vielä ole nauhoitteita kateltavana, niin ne mitä täällä on, on todella hyviä. Se, että kuukausitilaajana saa osallistua vapaasti kaikkiin itseä kiinnostaviin livekoulutuksiin on myös tosi kova juttu! Olin ihan ummikko tekoälyasioissa vielä hetki sitten mutta nyt Chatgpt pyörii käytössä melkein päivittäin!

Aapo, yrittäjä

UKK

Usein kysytyt kysymykset

Etkö löydä vastausta kysymykseesi?
Ota meihin yhteyttä

Aloita matkasi tekoälyn maailmaan vain 29.90 €/kk

Liity Mentorsprintiin ja mullista työsi tekoälyn avulla. Aloita jo tänään!

Scroll to Top